Bytte til premium-versjonen

I gratisversjonen av Kaspersky Password Manager kan du legge til og bruke et begrenset antall oppføringer. Du må ha et gyldig abonnement for å kunne bruke programmet uten begrensninger.

Hvis du bruker gratisversjonen av Kaspersky Password Manager, kan du kjøpe et abonnement for å oppgradere det.

Hvis du bruker premium-versjonen av Kaspersky Password Manager, og abonnementet ditt er utløpt eller i ferd med å utløpe, kan du fornye abonnementet.

Hvis du bruker premium-versjonen av Kaspersky Password Manager under et annet Kaspersky-abonnement, kan du bytte til et abonnement for Kaspersky Password Manager når det gjeldende abonnementet utløper.

Hent abonnement

Du kan også kjøpe et Kaspersky Password Manager-abonnement på My Kaspersky eller på Kasperskys nettsted:

Flere programmer kan dele samme abonnement med Kaspersky Password Manager. Abonnementet er koblet til My Kaspersky-kontoen din. Hvis My Kaspersky-kontoen allerede har et gyldig abonnement for Kaspersky Password Manager, gjenkjenner Kaspersky Password Manager dette abonnementet og bytter til premium-versjonen når du kobler programmet til My Kaspersky.

Følgende programmer kan dele en aktiveringskode med Kaspersky Password Manager:

Hvis du kobler Kaspersky Password Manager til en My Kaspersky-konto med et abonnement på ett av disse programmene, vil Kaspersky Password Manager bytte til premium-versjonen.